Naar homepage


Website doorzoeken.

Welkom bij deze zoekfunctie voor het Nederlandse deel van de website! (Het Engelse deel heeft zijn eigen zoekfunctie).

Deze zoekfunctie werkt als een zoekmachine. U typt een woord of enkele woorden in en daarop krijgt u een overzicht van alle pagina's van de website waarop dat woord of die woorden voorkomen. Bijna altijd ziet u op die pagina's ook welke woorden aan de zoekterm vooraf gaan en welke woorden er op volgen, zodat u zich beter kunt oriënteren. Voor de overzichtelijkheid worden maximaal 5 vindplaatsen vermeld per pagina.

Vervolgens gaat u naar een gevonden pagina door op de link ervan te klikken. Op de pagina zelf kunt u dan met de zoekfunctie van uw browser naar de exacte posities van het zoekwoord of de zoekwoorden gaan.

Bedenk wel, dat deze zoekfunctie heel exact werkt. Als u een typefout maakt, zal het door u gezochte niet gevonden worden. Maak uw zoekwoorden daarom niet te lang. Want het is reeds voldoende als u een deel van het woord of de woorden opgeeft. Als u bijvoorbeeld "profetie" intypt, zullen alle pagina's gevonden worden die het woord "profetie" of "profetieën" bevatten. Maar als u "profet" intypt, zullen bovendien de pagina's gevonden worden die het woord "profetisch", "profeten" of "geprofeteerd" bevatten.

Typ hieronder uw zoekwoord of zoekwoorden:
Terug